English Srpski

  • Sva vozila
  • Premium & Luxury
  • Kombi vozila
Otvori / Zatvori Pretraga

Stručna praksa Europcar

Program stručne prakse 2018.


Pozivamo Vas da steknete iskustvo u vodećoj kompaniji u oblasti iznajmljivanja vozila

 

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je lider u oblasti iznajmljivanja vozila.

Primero Rent a Car d.o.o. Beograd je nosilac Europcar franšize za Srbiju i Crnu Goru. Profesionalnim radom i stalnim ulaganjem u kadrove i opremu kompanija se konstantno razvija i raste. Razvojem novih proizvoda, kanala prodaje i ponudom velikog broja modela vozila trudimo se da poboljšamo kvalitet usluge, a bezbednost i konfor svojim klijentima podignemo na najviši novo.

Program stručne prakse 2018. namenjen je studentima završne godine i studentima master studija.

Trenutno su otvorene pozicije za struče prakse u sledećim sektorima:

 

SEKTOR NABAVKE I FLOTE


datum oglasa 01. februar 2018.

Program se odnosi na studente IV godine ili master studija Saobraćajnog fakulteta. Program za cilj ima stručno osposobljavanja studenata i sticanja iskustva u domenu nabavke i održavanja voznog parka. Vreme trajanja programa prakse se obavlja u sektoru Nabavke i Flote u trajanju od 6 meseci, u Beogradu.

Tražimo studente koji su samoinicijativni, odgovorni i željni znanja. Posedovanje vozačke dozvole “B” kategorije je neophodno. Svojim učešćem u programu stručne prakse ulazite u bazu potencijalnih kandidata za zaposlenje u kompaniji Primero Rent a Car d.o.o. Beograd, što je prvi korak do uspešne profesionalne karijere.

Zainteresovani mogu poslati prijavu i CV sa naznakom „za praksu“ na email adresu sr.racporue@askarp. Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

 

SEKTOR FINANSIJE I RAČUNOVODSTVO


datum oglasa 01. februar 2018.

Program se odnosi na studente IV godine ili master Ekonomskog fakulteta ili Više poslovne škole Smer računovodstvo i finansije. Nakon završene prakse studenti će dobijati sertifikate kao potvrdu o svom angažmanu. Svojim učešćem u programu stručne prakse ulazite u bazu potencijalnih kandidata za zaposlenje u kompaniji Primero Rent a Car d.o.o. Beograd, što je prvi korak do uspešne profesionalne karijere.

Zainteresovani mogu poslati prijavu i CV sa naznakom „za praksu“ na email adresu sr.racporue@askarp. Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

 

PRIKLJUČITE NAM SE I ZASLUŽITE SVOJE MESTO U POSLOVNOM SVETU