Komercijalna vozila

Komercijalna vozila


"EUROPCAR rent a car Beograd" je pored veoma uzbudljivog izbora putničkih vozila obogatio ponudu najnovijom flotom komercijalnih vozila VOLKSWAGEN CRAFTER. Kao pionir u sferama obezbeđivanja najbržeg i najekonomičnijeg putovanja svog partnera do željene destinacije u ovom domenu smo prvi među internacionalnim rent a car kompanijama koji smo otvorili i ovaj izazovni segment tržišta.

Kod dugih putovanja sa velikim teretom, kombi iznajmljen od EUROPCAR-a će Vas dovesti do Vašeg odredišta. EUROPCAR flota sačinjena je od većih kombi vozila (1.5t nosivosti) koji će Vam omogućiti da lako i brzo prevezete svaki teret, od kabastih ormara do paleta Vašeg prestižnog proizvoda.

Nova flota komercijalnih vozila je opremljena dizel agregatima snažnog 2.0 TDI u VW CRAFTER. Takođe, sva vozila imaju standardnu opremu uključujući klima uređaj i opremom u skladu sa potrebama klijenata u ovom segmentu. VW CRAFTER je opremljen sa povišenim krovom dimenzija a dimenzije tovarnog prostora su 4,3m * 1,75m/1,35m * 1,95m.

Flota je namenjena najviše pravnim subjektima na tržištu Srbije. Međutim, prilagodili smo ponudu (cenom na sat) i klijentima koji žele da presele jedan ormar ili celo domaćinstvo na novu adresu. Bitno je napomenuti da se vozilo može preuzeti ili dovesti do Vašeg doma ili druge željene adrese.

Svi oni kojima je kombi potreban za prevoz tereta, bilo u privatne ili poslovne svrhe, celu ponudu vozila kao i uslove najma mogu rezervisati online ili poslati direktno upit na [email protected].

Vozila VW Krafter čekaju na Vas.
Bilo da vam je potreban prevoz tereta u komercijalne ili u privtne svrhe,
Europcar ima rešenje za Vas.
Prednosti:
* Veliki tovarni prostor
* Ekonomično
* Možete upravljati vozilom samo sa B kategorijom
* Dozvoljeno od 21 godine starosti

Pregled Europcar komercijalnih vozila

Više informacija o grupi 1
Grupa 1 – Iznajmljivanje kombija
Od 21 godina, vozačka dozvola B klase, ACRISS CODE: TMBW
Sa ovim komercijalnim vozilom građevinski poslovi postaju lakši. U tovarni prostor možete postaviti do 8 europaleta ili preseliti svoj 3-sobni stan.