English Srpski

  • Sva vozila
  • Premium & Luxury
  • Kombi vozila
Otvori / Zatvori Pretraga

Work & Drive

"EUROPCAR Primero rent a car" je zajedno sa svojim poslovnim partnerima na tržištima Srbije i Crne Gore za njihove zaposlene omogućio jeftinije/ povoljnije usluge kada god iznajmljuju vozilo za privatne potrebe.


Želja nam je da zaposleni koji su se uverili u kvalitet naših usluga preko svoje kompanije imaju mogućnost da vozilo koriste i za privatne potrebe a po znatno povoljnijim uslovima nego što su na tržištu ove dve zemlje.

 

Kako ostvariti popust? Proverite u Vašoj kompaniji da li saradjuje sa EUROPCAR u Srbiji ili Crnoj Gori. Ako da potrebno je da predstavnici Vaše službe HR ili nabavke kontaktiraju predstavnike EUROPCAR-a radi dobijanja jedinstvene šifre kako bi sami mogli da birate i rezervišete vozilo koje Vama najviše odgovara. Ako ne, saradnju je jednostavno ustanoviti potpisivanjem neobavezujućeg ugovora o korišćenju naših usluga.

 

Gde preuzeti vozilo? "EUROPCAR Primero rent a car" ima mrežu poslovnica u Srbiji: Novi Sad (Hotel Park), u Beogradu na Aerodromu Nikola Tesla i na Novom Beogardu u bloku GTC 41, Nišu; i Crnoj Gori: aerdoromi Podgorica i Tivat. Otvorili smo i novu poslovnicu u Beogradu na Senjaku u ulici Vase Pelagića 38.

Pozovite svog Europcar predstavnika!

+381 11 785 2788

[email protected]

on line prijava

Podaci o preduzeću


Kontakt

Ovim autorizujem Primero rent a car doo da koristi ove podatke u cilju uspostavljanja poslovne saradnje, istraživanja tržišta i slanja komercijalnih ponuda.