Senjak Rent a Car Beograd

Rent a Car Beograd - Senjak (Srbija)

Iznajmljivanje economy, compact, standard, lux... vozila na Senjaku po najpovoljnijim cenama.

Europcar poseduje vozni park sa preko 400 vozila raspoređenih u 50 grupa. Prosečna starost vozila u našem voznom parku je 6 meseci.

Kretanje kroz Beograd nikad nije bilo lakše i jeftnije nego sad uz Europcar rent a car Beograd. Čim stignete u centar Beograda, Srbije možete krenuti u istraživanje prelepih predela i građevina.

Uz iznajmljeno vozilo možete planirati izlete i ekskurzije do obližnjih novih lokacija i fotografišete interesantna mesta. Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car Beograd je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

Uz Rent a Car u Beogradu pripremite se da zajedno krenemo na put koji će vam doneti gomilu uspomena i ne zaboravite da ponesete vašu vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta).

Kontakt Senjak - Beograd

Telefon: +381 (11) 785 2820
E-mail: reservations@europcar.rs
Adresa: Vase Pelagića 38, 11040 Belgrade, Srbija
Radno vreme: radnim danima od 09:00h - 15:00h
subotom i nedeljom ne radimo
Napomena: Na zahtev, radimo i izvan radnog vremena za potvrđene rezervacije.

Beograd Senjak lokacija